ssl sjeca drva jul2016

На нашем имању као што сви добро знате има пуно лепог дрвећа, а међу њима било је и доста сувог и трулог које је требало одстранити, не само ради лепоте имања него и због безбедности.
Ми сви добро знамо да ако у једној корпи пуној јабука има једна покварена и трула, поквариће и све остале, такође и у шуми ако има неко болесно дрво оболеће и остала око њега.
Том приликом на редовној седници управног одбора договорено је да се сва сува дрва одстране. Овај велики посао захтевао је пуно труда и рада а такође и финансиски средстава.
Један део сувог дрвећа је уклоњен захваљујући нашим вредним члановима и парохијанима на њиховом  пожртвовању и труду, а други део дрвећа који су били у близини куће и струје, ради безбедности људи и околине, управни одбор је одлучио да позову стручњаке који имају потребан алат и машине да то ураде.
Богу хвала ево још један велики посо је приведен крају. Ми се срдачно захваљујемо свима вама који сте учествовали у овом великом послу било трудом или матерјално, јер то пуно значи за нашу Ц.Ш.О.
Ми православни хришћани добро знамо да ако помажемо својој цркви и онима који су у невољи тиме сабирамо блага на небесима. Јер каже се "Ко цркви даје Богу позајмљује, а Бог ником дужан не остаје", тосу речи светог јеванђеља којима нас Бог поучава да чинимо добра дела. Ја, ваш духовник приносим молитве Господу да вас сачува, заштити, спасе и подари дуг живот.

Ваш свештеник
протојерејставрофор Васа Пејовић са управним одбором на челу са председником Драганом Растовац

Фото извештај погледајте на страницама Фото Галерије

ssl footer 2016 02